Sportlandschap Winsum West

Asfaltwerkzaamheden 1- en 2-augustus

Jan de Groot 11-07-2019 2922 keer bekeken 0 reacties

In de afgelopen periode zijn er veel werkzaamheden verricht voor het Sportlandschap Winsum West. De voorbereiding van de nieuwe velden en wegen geven nu steeds meer zicht op het eindbeeld. Op donderdag 1- en vrijdag 2-augustus is het asfaltwerk ingepland.

Datum:                1- en 2 augustus 2019

Tijdstip:               gedurende de hele dag met uitloop naar de avonden

Locatie:               nieuwe wegen Sportlandschap Winsum West

De nieuwe wegen zijn opgebouwd uit verschillende lagen. De eerste zandlaag en daarop de puinfundering zijn inmiddels aangebracht. Op deze puinfundering wordt een onderlaag asfalt gedraaid (1-augustus) en vervolgens een tussenlaag (2-augustus). De definitieve deklaag wordt in het voorjaar van 2020 uitgevoerd.

Mogelijke hinder

In de periode dat het asfaltwerk wordt uitgevoerd is er een verhoging van transportbewegingen in het werkgebied. De asfalteringsmachines (asfaltspreidmachine, walsen, kleefwagens, etc..) en de vrachtauto’s (aanvoer asfalt) rijden af en aan naar het werkgebied. Er is dus meer verkeersdrukte. Daarnaast kunt u vernemen dat het asfalt wordt verwerkt. Door het werk zo kort mogelijk te plannen, willen wij de overlast zo minimaal mogelijk houden.

0  reacties

Cookie-instellingen