Sportlandschap Winsum West

Onthulling bouwbord - start project

Jan de Groot 16-04-2019 2921 keer bekeken 0 reacties

Op dinsdagmiddag 16 april 2019 is het bouwbord voor de realisatie van Sportlandschap Winsum West onthuld. Wethouder Harmannus Blok (gemeente Het Hogeland) en directeur Marieke Roorda (Krinkels) onthulden het bouwbord dat goed te zien is vanaf de Wierdaweg.

Bij de onthulling gaf wethouder Harmannus Blok aan vertrouwen te hebben in de realisatie van het nieuwe sportlandschap. Na de goede informatiebijeenkomst van de week hiervoor, start nu een periode met werkzaamheden. Hierin zal enige hinder ontstaan, maar uiteindelijk voor een mooi einddoel.

Als symbolisch cadeau overhandigde directeur Marieke Roorda een retro voetbal aan wethouder Harmmanus Blok. Om de bal straks samen met zijn kinderen te gebruiken in het nieuwe sportlandschap. Ook wenste zij het projectteam van gemeente Het Hogeland en Krinkels een succesvolle periode toe.

Met de onthulling van het bouwbord, is ook de start van de werkzaamheden een feit. De verkennende sloopwerkzaamheden van het bestaande clubgebouw starten a.s. woensdag 17 april, en hierna zal ook de verdere sloop een feit zijn. Voor verdere inzicht in de planning klik hier.

De foto's van de onthulling zijn hier te vinden: foto's

Ook Sterkenburg Media heeft foto's geplaatst op de website: klik hier

0  reacties

Cookie-instellingen