Sportlandschap Winsum West

Overeenkomst gemeente Winsum Sportlandschap getekend

Functioneel Beheer 19-12-2018 1937 keer bekeken 0 reacties

Op 19 december hebben dhr. Rinus Michels (burgemeester gemeente Winsum) en Bert-Erik Remmelink (projectmanager Krinkels BV) de overeenkomst getekend voor de realisatie van het project Sportlandschap Winsum-West.

Na de aanbestedingsperiode rolde Krinkels op basis van de EMVI als winnaar uit de bus voor dit hybride-contract (combinatie UAV-RAW en UAV-GC). Het project omvat het bouw- en woningrijp maken van het sportpark met ontsluitingswegen, alsmede het realiseren van twee kunstgrasvelden en een natuurgrasveld voor voetbal.

Burgemeester Michels memoreerde dat in dezelfde week van zijn installatie als burgemeester een werkbezoek plaats vond in het teken van dit sportpark. Tien jaar later bij het afscheid nemen als burgemeester tekent hij deze overeenkomst. Een mooie afsluiting van een bestuursperiode en een mooi vooruitzicht voor de gemeente Winsum.

De uitvoering zal in een aantal fasen worden uitgevoerd. Conform planning zullen vanaf medio april 2019 de werkzaamheden aan de westzijde van gemeente Winsum aanvangen. Realisatie van de laatste fase zal in 2020 plaats vinden.

0  reacties

Cookie-instellingen